Učitavanje ...

O nama

Sebel - dvadesetogodišnja tradicija proizvodnje jedara i tendi
Dobrodošli / O nama

SEBEL - ovlašteni partner svijetski poznate talijanske tvrtke Olisails s.r.l. za područje republike Hrvtske.

www.olisails.it
Obrt SEBEL uspješno se razvija i posluje od 2001. godine, a vlasnici obrta su braća Sebastijan i Elvis Kaić, dugogodišnji vrsni jedriličari i članovi nekadašnjih reprezentacija u nekoliko jedriličarskih klasa. Spojivši ugodno s korisnim, nakon stjecanja velikog iskustva u jedriličarskom svijetu, odlučili su se na pokretanje vlastite proizvodnje. Na samom početku izrađivale su se tende i krpala su se jedra, ali se ubrzo posao razvio u pravi proizvodni pogon.
Danas SEBEL u svojoj ponudi nudi izradu regatnih i charter jedara, izradu svih vrsta tenda i navlaka za plovila, uređuje brodske interijere i eksterijere. Osim usluga i proizvoda vezanih za plovila, SEBEL izrađuje i ostale vrste tenda (tende za ugostiteljstvo, tende za privatne kuće, tende za apartmane, tende za terase, itd.), te nudi uređenje svih vrsta interijera i eksterijera.

SEBO

Na slici nije u nekom radnom elementu, ali razmišlja. Inače radi dan i noć.

Sebastijan Kaić
Vlasnik / RadnikKAJO

Niti on na slici nije baš u nekom radnom elementu, ali on niti ne razmišlja, veseli se. Kad se ne veseli i on radi dan i noć.

Elvis Kaić
Vlasnik / RadnikNEVIDLJIVI

On je uvijek u radnom elementu, na slici i van nje. I kad ne radi je u radnom elementu.

Vlado Matijević
DjelatnikSUZI

Ona je SUPER.

Suzana Mišić
Djelatnica

Mirjana

A i ona je SUPER.

Mirjana Načinović
Djelatnica

ENI

Ona je isto SUPER.

Eni Lucić
Djelatnica
Kontaktirajte nas

Zašto odabrati baš nas?

+20 godina iskustva

Već više od 20 godina bavimo se navedenim poslovima i uslugama. Ništa se ne može mjeriti iskustvom koje smo stekli odrađujući mnogobrojne projekte.

Ogroman broj referenca

Odradili smo toliko različitih projekata, da bi skoro bilo nemoguće nabrojati ih sve. Naši se proizvodi mogu vidjeti na većini marina i lučica uzduž cijele Jadranske obale.

Partnerstva i asortiman

Već dugi niz godina, jedini smo ovlašteni partneri Olimpic Sails-a za područje RH. Koristimo materiijale svijetski poznatih proizvođaća: Sattler, Dickson, Sunbrella.


Kontaktirajte nas ili nas posjetite

Telefon/Fax
Ured: +385 52 502 780
Sebo: +385 98 797 919
Elvis: +385 98 255 734
Adresa
Ulica Franje Flega 5
52100 Pula
Hrvatska