Učitavanje...

Usluge

Popis svih usluga koje nudimo
Dobrodošli / Usluge

Brodske tende

Izrada brodskih tenda i navlaka za sve vrste i tipove plovila od najsuvremenijih materijala: bimini top, sprayhood, lazy bag, zaštite od sunca, sjenila, zimske i ljetne tende, tende na mjeru i ostale tende.

Regatna jedra

Izrada regatnih jedara u suradnji s Olimpic Sails po želji i mjeri svakog klijenta (CUSTOM MADE) regatta, cruise, classic, te jedra za jedriličarske klase (ONE DESIGN) optimist, 420, 470, star, ufo i ostale klase.

Charter jedra

Izrada vrhunskih i trajnih jedara za charter plovila, neovisno o proizvođaću, veličini ili tipu jedrilice: standard jedra, rol jedra (jarbol, boom), full batten jedra, jedra za višetrupce i ostala jedra.

Ostale tende

Izrada tenda na mjeru za bilo koju namjenu ili objekt: tende za ugostiteljstvo, tende za hotele i apartmane, tende za terase, zglobne i klizne tende, pergole, sunčana jedra, tende za prekrivanje bazena i ostale tende.

Uređenje interijera

Uređenje svih vrsta brodskih inerijera i ostalih interijera: hotelski interijer, saloni, interijeri restorana, diskoteke, interijeri kafića, interijeri obiteljskih kuća, turističkih vila, apartmani i ostalih interijera na upit.

Uređenje eksterijera

Uređenje brodskih eksterijera i ostalih eksterijera. Izrada elemenata na mjeru, tapeciranje i presvlačenje jastuka, garnitura i sunčališta, zamjena i popravak dotrajalih i oštećenih djelova.

Skladištenje

Skladištenje, zaštita i čuvanje svih vrsta jedara, tenda, cerada, te ostale osjetljive i manje osjetljive brodske opreme u našim posebno pripremljenim, klimatiziranim i čuvanim prostorima.

Održavanje

Kompletno održavanja plovila, jahti, glisera i jedrilica. Cjelogodišnje profesijonalno održavanje i zaštita svih proizvoda iz naše proizvodnje i ostale brodske opreme u dogovoru sa klijentom.

Trebate nešto drugo?

Ukoliko u ponuđenim uslugama i proizvodima niste pronašli ono što ste tražili, moguće je da smo nehotice baš to izostavili ili se možda radi o vrlo specifičnoj usluzi/proizvodu. Slobodno nas KONTAKTIRAJTE.

Proizvodni proces i način rada

Imate potrebu za nekom od naših usluga ili proizvoda? Prvi je korak stupiti u vezu s nama. Nakon kontakta i osobnog upoznavanja izlažete nam projekt ili uslugu koju imate na umu, te vam mi nakon razmjene mišljenja dajemo nekoliko prijedloga i ideja, na koji bi se način posao odradio.

Nakon prihvačanja jedne od ponuđenih varijanta izlazimo na teren da vidimo na licu mijesta o čemu je riječ. Ukoliko ustanovimo da odabrana varijanta za vas nije najsretnije rješenje, savjetujemo vam, po nama, najbolje rješenje. Nakon konačnog dogovora, krećemo sa pravim poslom. Slijedi uzimanje mjera i priprema svega potrebnog za izvedbu projekta. Nakon ovog djela, koji je veoma važan, krećemo sa proizvodnjom. Trajanje procesa proizvodnje može varirati ovisno o složenosti projekta. Po dovršetku proizvoda, dolazi dio, gdje se rezultati našeg rada mogu vidjeti. Montaža krajnjeg proizvoda najdraži nam je dio našeg posla, tu se u punom sjaju vidi ono što zapravo radimo, bilo da se radi o jedrilju, brodskim tendama ili nekom od ostalih proizvoda koje izrađujemo i nudimo.

1. Kontakt
Stupanje klijenta u kontak sa nekim iz Sebela radi dogovora.
2. Izlaganje projekta
Izlaganje željenog projekta od strane klijenta.
3. Izlazak na teren
Izlazak Sebel-a na teren, upoznavanje problematike, uzimanje mjera, odabir materijala i ostalo.
4. Priprema i izrada
Priprema i izrada naručenog proizvoda, po željama klijenta, od prethodno odabranih materijala.
5. Korekcije i prilagodba
Završne korekcije i prilagodba proizvedenoga, kako bi optimalno odgovaralo onome čemu u stvarnosti služi.
6. Montaža i isporuka
Završna montaža proizvoda, isprobavanje i konačna isporuka klijentu.


Kontaktirajte nas ili nas posjetite

Telefon/Fax
Ured: +385 52 502 780
Sebo: +385 98 797 919
Elvis: +385 98 255 734
Adresa
Ulica Franje Flega 5
52100 Pula
Hrvatska