Učitavanje...

FAQ

Najčešće postavljena pitanja
Dobrodošli / FAQ
Gdje mogu vidjeti vaše gotove proizvode?
Naše gotove proizvode možete vidjeti na večini marina, u sportskim lučicama, na regatama i ostalim lokacijama na kojima smo isporučili proizvode našim klijentima. Na svim našim proizvodima uočiti ćete naš zaštitni znak, logotip SEBEL-a. Ukoliko ste zainteresirani za razgledavanje nekog određenog proizvoda slobodno nas kontaktirajte.
Gdje mogu vidjeti i odabrati materijale koje koristite i nudite?
Sve materijale koje koristimo za izradu naših proizvoda možete vidjeti, uz prethodni dogovor, u našim radionama. Tamo će vam netko iz našeg tima odgovoriti na sva vaša pitanja, te vam ukazati na prednosti i eventualne mane, materijala kojeg ste odabrali.
Kako mogu dogovoriti posao sa vama?
Posao sa nama možete dogovoriti vrlo jednostavno. Dovoljno je da nam se javite, bilo putem maila, telefonski ili preko nekog prijatelja. Nakon prvog kontakta dogovoriti ćemo sastanak, gdje će te nam vi izložiti vaše želje, odnosno projekt.
Koliko traje proces izrade nekog od vaših proizvoda?
Proces izrade nekog od naših proizvoda varira ovisno o tipu i složenosti samog projekta. Većina naših proizvoda prilagođeno je baš određenom klijentu, stoga bi bilo neprofesionalno s naše strane generalizirati i davati nekakve brojke napamet. Prilikom dogovaranja vašeg projekta biti ćete upoznati sa dinamikom i vremenom izvedbe istoga.
Kolika je cijena vaših proizvoda i usluga?
Kao i kod vremena izrade, tako i kod cijena, situacija je veoma slična. Obzirom na široki spektar proizvoda i materijala koje imamo u našoj ponudi, te na specifičnost svakog pojedinog projekta, nemoguće nam je generalizirati i iznositi cifre. Nakon upoznavanja svih pojedinosti i karakteristika projekta izraditi ćemo vam ponudu za izradu vašeg proizvoda.
Kako i kada naplaćujete vaše proizvode i usluge?
Što se tiče plaćanja, kod nas od samog početka postoji pravilo kojeg se nastojimo držati. Pedeset posto od ukupune vrijednosti prethodno dogovorenog i prihvaćenog projekta po izrađenoj ponudi, naplaćujemo avansno. Ostatak plaćanja klijent plaća nakon odrađenog i isporučenog projekta. Ipak, obzirom na cijelokupno stanje našeg gospodarstva, uvijek postoji mogućnost dogovora.
Da li postoji garancija na vaše proizvode i usluge?
Svi naši proizvodi imaju garanciju. Garancija varira ovisno o proizvodu i korištenim materijalima, ali na sve naše proizvode dajemo ograničenu garanciju u trajanju od 3 godine. Tvornička garancija na pojedine materijale iznosi do 5 godina.
Što ako nisam zadovoljan/zadovoljna sa proizvodom ili uslugom?
Ukoliko iz nekog opravdanog razloga niste zadovoljni sa nekim od naših proizvoda ili sa nekom od naših usluga, gledat ćemo problem rješiti u najkraćem mogućem roku, na obostrano zadovoljstvo. Nama je klijent na prvom mjestu, a zadovoljstvo klijenta, naše je zadovoljstvo.
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas ili nas posjetite

Telefon/Fax
Ured: +385 52 502 780
Sebo: +385 98 797 919
Elvis: +385 98 255 734
Adresa
Ulica Franje Flega 5
52100 Pula
Hrvatska